Inspiratie ~ Thandie Newton

Inspiratie ~ Thandie Newton

Steeds meer mensen zijn bezig met mindful leven. Het internet barst van de inspirerende artikelen en video’s. Daarom deel ik vandaag graag iets wat bij mij heel erg binnenkwam en eigenlijk de essentie weergeeft van wat ik hier, op deze blog, wil vertellen.

Thandie Newton vertelt in deze TED Talk over ‘anders zijn’ en hoe, vanaf de geboorte, ons zelfbeeld wordt gedefinieerd door de projecties van anderen. Is wie we denken dat we zijn, écht wie we zijn, wie we willen zijn of wie we moeten zijn? Wat gebeurt er over als we dit beeld loslaten?

Hoe voel jij je als je jezelf helemaal kwijtraakt, wanneer je helemaal opgaat in je passie of wanneer je een prachtige zonsondergang ziet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *